Omschrijving

Servilux is geëvolueerd van een herstel- naar een solutioncentrum voor diverse fabrikanten en distributieketens van TV, audio en huishoudelektro.  We hebben een aanbod op maat uitgewerkt rond het werkplekleren, waar we gestart zijn met het herstellen van strijkijzers. In schooljaar 2017-2018 werd het uitgebreid naar het herstellen van espressomachines en witgoed. Voor het schooljaar 2018-2019 was er een uitbreiding voorzien voor het herstellen van bruingoed, door een herstructurering werd de samenwerking on hold gezet. In 2019-2020 zullen we opnieuw samenwerken, telkens worden eerst de leraren opgeleid op de werkvloer en daarna komen de leraren met de leerlingen leren op de werkplek.

Herstellen van bruingoed

Voor de 5de jaars elektrische installatietechnieken is er een opleiding voorzien voor het herstellen van bruingoed zoals TV en multimedia.

Herstellen van witgoed

Voor de 6de jaars elektrische installatietechnieken is er een opleiding voorzien voor het herstellen van wasmachines, frigo’s,… i.s.m. de leraar.

Doelgroep

Elektrische installaties 5-6 bso

Praktisch

Meenemen?
Om alles correct en veilig te laten verlopen, is het aangeraden om veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en veilige kledij te dragen.

Voor meer info kun je contact opnemen met Liesbeth Schraepen

Partner