Samenvatting

De INNOVISO B’ox is een pakket dat materiaal bevat om wandsamenstellingen en bouwknopen in 2D formaat te ontwikkelen, te tonen en te bespreken.

De INNOVISO B’ox kan onder meer gebruikt worden tijdens lessen om stapsgewijs en op een visuele manier het correct opbouwen uit te leggen en vervolgens de deelnemers zelf bouwdetails te laten uitvoeren, waarbij ze kunnen kiezen uit een uitgebreid gamma bouwmaterialen. Dit in functie van het type gebouw (massiefbouw, houtskelet…) en project (nieuwbouw of renovatie), de beoogde vereisten en normen (lage-energie, passiefbouw…) en de specifieke voorwaarden betreffende stabiliteit, lucht-, wind- en waterdichting, isolatie, brand en geluid.

Situering

Studiegebied: Hout / Bouw

Doelgroep

Leerlingen uit de 3de graad tso/bso uit de studiegebieden

  • Bouw
  • Hout

Praktisch

Deze aspecten komen aan bod: ruwbouwmaterialen, hout en houtsecties, panelen, isolatie, schrijnwerk, afdichting, buitenafwerking, binnenafwerking, profielen en andere aanduidingen

Partners

 

Materiaal

De INNOVISO B’OX is een pakket dat materiaal bevat om wandsamenstellingen en bouwknopen in 2D formaat te ontwikkelen, te tonen en te bespreken.

Handleiding(en) / Infofiches / Quickstarts / ...

Media

Opberging

Gereedschapskoffer

Kartonverpakking

Afmetingen

Materiaal Aantal Afmeting (koffer)
Gereedschapskoffer 1 60  x 30  x 30
Grondvlak voor opbouw (panelen) 5 125 x 95 x 60

Deel je ervaringen in de RTC Community

Hebben je leerlingen een fijne leservaring gehad met het materiaal? Hebben ze er veel van geleerd? Deel dan je foto’s en verhaal op onze facebook-pagina, Instagram of Youtube