Omschrijving

Onze wereld is voortdurend in verandering zowel op economisch, ecologisch als sociaal vlak. Kenmerkend voor onze arbeidsmarkt is dat er nieuwe beroepen ontstaan en traditionele beroepen evolueren.

Voor het onderwijs is het allesbehalve evident om deze razendsnelle evolutie te volgen, ondertussen leerlingen op te leiden die breed inzetbaar zijn, geprikkeld worden om levenslang te willen en te kunnen leren.

Als RTC inspireren we leerkrachten zodat ze met ons aanbod leerplandoelstellingen kunnen realiseren. Daarnaast merken we dat er ontzettend veel expertise aanwezig is bij onze leerkrachten en scholen, als RTC is het onze taak om de expertise over de schoolmuur te krijgen en kennis en expertise op regionaal niveau te delen, alsook infrastructuur en apparatuur.

Ben je leerkracht en wil je samen met ons met een idee aan de slag, laat het ons weten, we bekijken wat de mogelijkheden zijn. We zetten met plezier een project van je school in de kijker via onze nieuwsbrief en andere kanalen.

Doelgroep

Studiegebiedoverschrijdend

Praktisch

Leerkrachten en directies kunnen zich best abonneren op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de projecten die we in het kader van deze samenwerking uitrollen.

Volg ons op social media: facebook, instagram, Youtube en LinkedIN

Partners